Met beleid

Sloopwerk

Van groot naar klein

Van betonnen terrein tot keukenvloeren

De juiste machines

Voor elke klus hebben wij de juiste machines staan.

Vakkundig personeel

Gediplomeerd en gecertificeerd voor uw sloopklus

Harten Grondverzet beschikt over speciaal en vakkundig materieel om verschillende sloopwerken voor u te verrichten. Ook zorgen wij volledig voor het afvoeren van het materiaal. Als u sloopwerk laat verrichten door Harten Grondverzet hoeft u zich nergens zorgen over te maken, alles wordt voor u geregeld en verzorgd! Door voldoende verschillend materieel kan Harten Grondverzet uw sloopwerken volledig verzorgen, vanaf de voorbereiding tot het afvoeren van het afval!

Riolering

Te groot

Sommige dingen zijn te groot om zelf aan te pakken, daarom Harten!

Complex (on)zichtbaar

Niet altijd te zien en daarom werk voor de specialist, Harten.

Op tijd

Onderneem op tijd actie als het gaat om achterstallig rioleringsonderhoud. Is het dan toch te laat, ook dan kunt u ons bellen.

Harten Grondverzet legt graag uw buitenriolering voor u aan. Wij verzorgen dan ook het gehele proces voor u, vanaf het graven van de geulen tot het aanleggen van de gehele riolering. Ook kunt u bij Harten Grondverzet terecht voor het aanleggen van uw drainage. Een goede gedraineerde bodem is belangrijk voor bijvoorbeeld een goede rijbak. Dit kan Harten Grondverzet & Verhuurbedrijf B.V. volledig voor u verzorgen.

Waterbouw

voorbereidend

van brugpijlers tot uitdiepen, wij verzorgen het.

Zicht op water

Ook de damwandjes plaatsen is voor ons geen probleem.

Waterwerk

Het is niet alleen voor het zicht, rijswerk is ook logisch nadenken

Ook op het gebied van water kunt u vertrouwen op de deskundigheid van Harten Grondverzet & Verhuurbedrijf B.V. Zo kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van houten damwanden, het plaatsen van beschoeiingen en het verwijderen en aanleggen van steigers. Ook het plaatsen van houten damwanden wordt door Harten Grondverzet met de juiste precisie en nauwkeurigheid voor u verzorgd.